mindfulness CRIANÇA

L’acompanyament d’infants i joves sovint ens aboca a fer moltes coses a l’hora per intentar arribar a tot; a patir estrès en veure que els resultats no són els desitjats o fins i tot a jutjar la nostra capacitat per acompanyar als infants i joves en el seu procés d’aprenentatge vital.

 

<La pràctica de Mindfulness ens ajudarà a obrir la ment a les incerteses de la criança per viure connectats al moment present, reduint els nostres judicis. Millorarem la connexió amb el cos, amb les nostres emocions i fomentarem la calma.>

Acompanyar els fill@s en la descoberta de la vida és una oportunitat per aprendre plegats com viure amb menys estrès. Us animeu?

MAMI Mindfulness-proyectoConectARTE

És un format ideal per a educadors, mares i pares d’infants de totes les edats d’AMPA, entitats de lleure, grups de famílies,… El taller l’oferim per a diferents etapes de la criança, perquè no és el mateix acompanyar un nadó que la revolució de l’adolescència.

mindfulnessEducacio Sabastida