EMBARÀS, POSTPART I CRIANÇA

La natura ens ofereix 9 mesos de gestació per revisionar-nos i encaminar-nos a ser mares i pares. És un moment ideal per trobar espais en els que cuidar-nos no només físicament. Si ens ho permetem l’embaràs pot ser una experiència transformadora i empoderant.

Si aquesta etapa ja l’has passat i estàs inmersa en ple postpart el suport és clau. Sentir-nos escoltades, sostingudes i acompanyades durant el postpart ens facilita una recuperació física i emocional equilibrada i ens predisposa per a la criança amb més energia.

I si ja estàs inmersa en plena criança, cuidar-te és vital. Per poder acompanyar, cuidar, escoltar,… els nostres fill@s ens hem permetre tenir espais on cuidar-nos nosaltres mateixes, alliberar-nos, nodrir-nos, sentir-nos sostingudes, digerir vivències,…

< Si veuen que ens cuidem, aprendran a cuidar-se >

La maternitat és una vivència tan profunda i transformadora, que sovint ens falten paraules per descriure-la . L’artteràpia ens ofereix possibilitats d’explorar-la sense necessitat de bloquejar-nos intentant posar-li nom al que ens passa.

<L’experimentació creativa ens facilita connectar amb nosaltres, les nostres emocions i vivències, mitjançant un llenguatge alternatiu a la paraula, un llenguatge que ens ofereix una altra mirada.>

Per acompanyar-vos a transitar les vivències de la maternitat us presento vàries modalitats des de l’artteràpia: sessions individuals, grupals i els tallers puntuals que anirem programant en diferents espais del territori.

Si esteu interessades no dubteu en contactar-me i us explico més.

Copy of L'ART DE PARIR SANTCUGAT

L’ART DE PARIR és un taller en el que, mitjançant l’experimentació amb els materials i creacions, poder digerir les vivències de la gestació, el part i la criança. Un espai segur en el que nodrir-nos, escoltar-nos i cuidar-nos com a dones i mares.

Durada: 1’5h-2h  / Grups reduïts