ART COMUNITARI

L’art és un mitjà de transformació social molt potent, acostar-la als grups de joves i empoderar-los per a que siguin protagonistes dels seus processos de creixement personal i comunitari és un dels objectius del “proyecto ConectARTE”.

A ConectARTE ens agrada implicar-nos en tallers i accions, amb l’art i la cultura com a mitjà per a la transformació social. Tallers adreçats a grans, petit i mitjans, col·lectius i individuals. Tallers i accions que fomenten la participació, la integració i el desenvolupament personal dels usuaris. També ens agrada l’experimentació amb microurbanismes, on l’espai esdevé protagonista i generador de processos transformadors.

Alguns dels projectes que hem desenvolupat:

PINZELLS TRIA, mural cooperatiu amb els adolescents del centre obert (Fundació Comtal, Bcn)

OKUPA’T, teixint xarxa entre les entitats del barri i els adolescents. Projecte seleccionat per la Fundació Bofill com a bona pràctica apropant el temps de lleure i el temps lectiu – Educació 360º (Escola Cor de Maria, Bcn)

CORDFLOW, revolucionant la festa de l’escola. Projecte cultural autogestionat pels alumnes de secundaria (Escola Cor de Maria, Bcn)

PINTEM EL PATI, pintura comunitaria entre els alumnes de secundària i l’equip docent (Escola Cor de Maria, Bcn)