MINDFULNESS

El dia a dia sovint ens fa estar sotmesos a moltes presses i pressions que ens aboquen a  desconnectar-nos del nostre interior i patir molt estrés tant infants com adults.

Els tallers i formacions que oferim de Mindfulness són una oportunitat per facilitar als infants, joves i adults eines per aturar-se, connectar, observar el seu interior i gaudir de les experiències reduint els judicis.

<La memòria, la concentració, la calma, el descans a les nits, i molts altres beneficis els ajuden a créixer de forma conscient gràcies a la pràctica de Mindfulness.>

TALLERS PUNTUALS: 

Els tallers estan dissenyats per oferir un tastet sobre les bases del Mindfulness i els beneficis de la seva pràctica. Proposem dos tipus de tallers base però ens adaptem a les necessitats de cada grup:

Mindfulness i Embaràs: tallers adreçats a dones embarassades acompanyades de les seves parelles.

Mindfulness i Criança: tallers adreçats a mares, pares i educadors.

Mindfulness en família: tallers on infants, pares i mares aprenen plegats amb exercicis pràctics que poden incorporar al seu dia a dia.

PROGRAMA COMPLET:

Entrenament Mindfulness per a infants i joves: formació orientada a infants i joves de 4 a 19 anys agrupats per etapes educatives seguint el mètode Eline Snel. El programa complet consta de 8 o 10 sessions, en funció de l’etapa educativa,  però es pot adaptar a les necessitats del grup.

CERTIFICACIÓ: 

La qualitat és una de les nostres màximes, per aquest motiu estic formada com a instructora de Mindfulness per a infants i joves en el Mètode Eline Snel i certíficada en MBSR. Podeu conèixer més sobre la formació i el mètode a la web oficial i trobar-me al registre d’instructors acreditats. El Mètode de l’Eline Snel, autora del llibre “Tranquils i atents com una granota” i “Respireu, Mindfulness per a pares amb fills adolescents”, és en un mètode rigorós, testat i amb més de 20 anys d’experiència, essent capdavanter a Holanda el seu país d’origen i actualment implementat arreu del món.