QUI SÓC

Pili Iglesias Estellés, experimentant amb la vida des de 1982.

Algunes de les meves formacions…

  • Postgrau i Màster en Artteràpia (Metàfora, Bcn), registrada com a artterapeuta a l’Associació professional d’artterapeutes ATE adscrita a la FEAPA
  • pili iglesiasPsicologia i psicopatologia de l’embaràs. Pèrdues gestacionals i dol perinatal  dirigida per la Dra. Ibone Olza, psiquiatra. (en curs)
  • Instructora de Mindfulness per a infants i joves certificada en el mètode Eline Snel (Acadèmia Mindful Teaching), registrada a la xarxa d’instructors 
  • Artteràpia i Trauma, impartit per Cathy Malchiodi, psicòloga i artterapeuta.
  • Formació MBSR , retirs de pràctica meditativa dirigits per José Luis Molinuevo Dr. en neurologia.
  • SummerLAB: ART Thinking, per Pedagogías Invisibles.
  • Introducció al ASI, Abus Sexual Infantil, per la Fundació Vicky Bernadet.
  • Llicenciada en Arquitectura.

Algunes de les coses que he fet…

Tinc més de deu anys d’experiència acompanyant infants i adolescents en l’àmbit escolar i en el món del lleure com a tutora, educadora artística i coordinadora pedagògica a secundària. Impulsora de projectes comunitaris mitjançant l’art i intervencions psicosocials a nivell individual, grupal i familiar com a membre de l’equip d’atenció a la diversitat a l’escola C.M.Sabastida, Barcelona.

He dirigit projectes d’inserció des de l’entitat Per Ous i l’espai de disseny Desdelsofa.

Viatjar és una de les meves passions i crec que és la millor escola del món. He viscut 6 mesos a Centre Amèrica realitzant el seguiment d’un projecte de cooperació en l’àmbit de l’educació bilingüe.

Sóc mare i emprenedora!  

Treball en equip…

M’encanta fer xarxa i unir sinergies, per això col·laboro amb diversos col·lectius de professionals amb els que compartim visions i fem projectes plegats. Formo part, com a cofundadora, del col·lectiu ArteterapiaLAB i la xarxa d’instructors de Mindfulness Mètode Eline Snel.

Si vols que col·laborem plegats, contacta’m:

proyectoconectarte@gmail.com